Pomoć za proizvođače sira

Bez autora
Nov 12 2013

Regionalna razvojna agencija Sandžaka (SEDA), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), pokrenula je projekat „Podrška proizvodnji sira u regionu Sandžaka“.Reč je o devetomesečnom projektu čiji je cilj da se pomogne proizvođačima mlečnih proizvoda sa Pešterske visoravni da poboljšaju kvalitet, vrednost i poziciju svojih proizvoda na tržištu. Projekat je izuzetno značajan za proizvođače mleka i sira jer pomaže unapređenje poljoprivrede, jednog od glavnih pokretača ekonomije u ovom regionu.

Pomoć za proizvođače siraRegionalna razvojna agencija Sandžaka (SEDA), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), pokrenula je projekat „Podrška proizvodnji sira u regionu Sandžaka“.

Reč je o devetomesečnom projektu čiji je cilj da se pomogne proizvođačima mlečnih proizvoda sa Pešterske visoravni da poboljšaju kvalitet, vrednost i poziciju svojih proizvoda na tržištu. Samir Kačapor, direktor SEDA, ocenjuje da je projekat izuzetno značajan za proizvođače mleka i sira jer „pomaže unapređenje poljoprivrede, jednog od glavnih pokretača ekonomije u ovom regionu“.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik